fbpx
augusztus 2024

Milánovics Danica: LÉLEKGYILKOSOK a bicskei pedofil és kegyelmi botrány hiteles története. Hivatásos gyermekvédő voltam egész életemben. Emiatt írom most meg ezt a könyvet. Tehetetlenségemben, mert úgy érzem semmi sem történik. Nincs rá politikai akarat, hogy valódi változás történjen a gyerekek védelmében. Nem, nem ezt a pedofilügyet akarom meglovagolni. És nincs politikai hátszelem. Életem során ez a harmadik ilyen éles ügyem, amikor a gyerekek érdekében megpróbáltam szólni és tenni valamit – most is ezt teszem.

2020-ban a kormányok mindenhol vörös szőnyeget fektettek le egy olyan világjárvány-ipar számára, amely profitál az emberi szenvedésből, a cenzúrából, a félelemből, az orvosi csalásból, az elszigeteltségből és a jatrogén hibából, és egyre erősebbé válik.

Bill Gates és a WHO azt követeli, hogy a madárinfluenza-járvány idején a katonaság gyűjtse össze az mRNS-oltást megtagadókat

A harmadik világgal szembeni külpolitikában az elnéptelenedésnek kellene a legfőbb prioritásnak lennie.
Henry Kissinger

Az Egyesült Államokban a csecsemőhalandósági ráta megugrott a Covid-oltás bevezetését követően 

Az orvosok, az iskolarendszer és a média évtizedek óta azt mondták a szülőknek, hogy a CDC gyermekkori oltási ütemtervének betartása a legjobb módja annak, hogy gyermekeik egészségét megőrizzék.

Egyedi látogatók

MaMa30
TegnapTegnap120
E-hétenE-héten357

Időjós

Hőtérkép

Névnap

2024. szeptember 19. csütörtök
Vilhelmina, Dorián

Holnap
Friderika
napja lesz.
Fel
Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. Bővebben…