fbpx
július 2024

Itt van egy nagyon találó összefoglaló a globalisták emberiség elleni háborújának végcéljáról

Fauci ügyvédje azt állítja, hogy a Washington Post riporterével folytatott, a hátborzongató kiskutyakísérletekkel kapcsolatos vitákról folytatott kommunikációja „személyes ügy” volt, nem pedig „kormányzati ügy”. Egy szövetséges tudós a NATO bevetésére szólít fel a COVID-ellenes rossz gondolkodásmód ellen.

A Chemtrails szakértője, Peter Kirby azonosította az ember okozta globális felmelegedés egyik legkorábbi ismert említését, és nem meglepő módon az utalást egy kormánydokumentumban találták meg az időjárás változásairól.

A német CDC COVID protokolljai kiszivárogtak, és kiderült, hogy a beoltottak „súlyosabban szenvednek”, mint a be nem oltottak – a maszkok „nemkívánatos mellékhatásokat” okoztak.

Bár mérvadó tanulmányok szerint 30 millió ember halt meg a Covid-intézkedések következtében, a kormány még mindig sikernek könyveli el a „járvány elleni védekezést”.

A This Week in the Guardian utódja , a This Week in the New Normal heti táblázatunk az autokrácia, a tekintélyelvűség és a gazdasági szerkezetváltás előrehaladását mutatja be szerte a világon.

Adagolás:

Adagolás:

Miben különbözünk?

Ránctalanító arcszérum:

Nappali arckrém SPF50:

1. oldal / 2

Egyedi látogatók

MaMa240
TegnapTegnap120
E-hétenE-héten567

Időjós

Hőtérkép

Névnap

2024. szeptember 19. csütörtök
Vilhelmina, Dorián

Holnap
Friderika
napja lesz.
Fel
Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. Bővebben…