A vizet melegítse fel 70 fokra. Akkor tökéletes a víz hőmérséklete, amikor fodrozódni kezd. Alaposan keverje össze a krémmel úgy, hogy ne maradjon csomós. Ennyi az egész: az 1. napra a zsírégető ital elkészült és fogyasztható.
2.Nap
A zsírégető ital hozzávalói a 2. napon:
• 2 liter víz
• 2 répa
• 200 g barna rizs (megfőzni az előző este)
• 2 hagyma
• 2 paradicsom
Alaposan tisztítsa meg a zöldséget és vágja apró darabokra a répát, paradicsomot és a hagymát is. Egyesítse a rizst - amelyet előző este főzött meg a zöldségekkel és turmixolja addig, amíg krémes nem lesz. Úgy, mint az első napon is, forralja fel a 2 liter vizet. Amint a víz eléri a 70 fokot és fodrozódni kezd, öntse rá a krémet. Alaposan keverje össze a krémmel úgy, hogy ne maradjon csomós. Ezt a zsírégető italt kell fogyasztania a második napon.
3.NAP
Íme, a zsírégető ital hozzávalói a 3. napon:
• 2 liter víz
• 2 répa
• 2 nyers tojás
• 2 hagyma
• 200 g barna rizs
Az előző este főzze meg a rizst: a rizst a megfőzése után mérje le. Tisztítsa meg a sárgarépát, vágja szeletekre és mixelje össze a rizzsel. Adja hozzá a nyers tojást és a megtisztított és felaprózott hagymát. A hozzávalókat óvatosan keverje össze úgy, hogy ne maradjon csomós. Közben forralja fel a 2 liter vizet 70 fokra. Amint fodrozódni kezd a víz, adja hozzá a krémet. Keverje össze úgy, hogy ne maradjon csomós. És íme: kész a zsírégető ital, amivel 4 nap alatt akár 6 kg-ot is fogyhat.
4.NAP
Az ital elkészítése a 4. napon:
• 2 liter víz
• 2 csirkemell (az előző este kell megfőzni)
• 2 répa
• 2 hagyma
• 200 g sampinyon gomba
A 3. napon párolja meg a csirkemellet. Aztán a 4. napon tisztítsa meg és vágja darabokra a répát. Mixelje össze a darabokra vágott csirkemellet, répát és a gombát is. Vágja apróra a hagymát és adja hozzá a többi hozzávalóhoz. Addig mixeljük, amíg puhává és krémessé nem válik. Felmelegítjük a 2 liter vizet, amíg fodrozódni nem kezd (ekkor 70 fokos a hőmérséklet). Lassan keverje hozzá a krémet. Ez az utolsó ital a 4. napon. Fontos, hogy ne feledkezzen meg arról, hogy a zsírégető italt hidegen, vagy akár melegen is fogyaszthatja: a hatékonysága mind a két esetben biztosított.